PROFO Telemark

Velkommen til PROFO Telemark

Ved prostatakreft melder deg seg ofte både store og små spørsmål og nye utfordringer i hverdagen. Derfor kan det være nyttig å ha et lokalt nettverk hvor du kan hente informasjon, kunnskap, få støtte og utveksle erfaringer med andre som er i samme situasjon som deg.

Våre nære og kjære blir også berørt som pårørende. Derfor er Prostatakreftforeningen nasjonalt og lokalt også til for dere som er pårørende og partnere.

 

Aktiviteter

PROFO-kafe holdes hver 2. tirsdag i måneden kl 18.00 på LMS-senteret på STHF i Skien. Kaffe, kake og mye uformell prat.

PROFO-Telemark skal ha åpent Høstmøte torsdag 22.11.2018 på møterom Vrangfos, STHF. Vi starter kl 18.00. Foredragsholder er overlege urologi Rassmus Nilsson med foredraget «Ny kunnskap om prostatakreft». Han vil ta opp det nyeste innen oppdagelse, behandling og oppfølging.

Videre får vi besøk fra Boots apotek som vil ha med utstyr for inkontinens. Enkel servering.

Profo Telemark skal ha julebord med overnatting og frokost for medlemmer med følge på Skjærgården Hotell og badepark i Langesund 30. november. Det er også anledning til å benytte badeanlegget. Pris pr. person kr. 500-. Påmelding innen 12.nov. til Arne 47903249.

I forbindelse med «Blå sløyfe» aksjonen, vil vi ha stands på Herkules og Arkaden lørdag 10.nov. kl. 10.00-14.00. Der vil vi selge blå sløyfe og gi informasjon om prostatakreft.       Vi vil gjerne ha med medlemmer til dette. Dersom du vil, ta kontakt med Arne 47903249

Ta kontakt med oss i dag!

Kontaktinformasjon

Arne Gundersen
Leder

Telefon: 479 03 249
E-post: telemark@prostatakreft.no

Hvorfor bli medlem?

Ved å bli medlem støtter du Prostatakreftforeningens arbeid for et bedre tilbud innen diagnostisering, behandling og rehabilitering for alle som rammes av prostatakreft.

Bli medlem

Tipper du? Støtt da PROFO Telemark neste gang du leverer inn kupongen.

Vær med og støtt oss. Gi ditt bidrag til
org.nr. 993 485 705

Grasrotandelen_logo_RGB2-2-300x51