PROFO Sunnmøre

Velkommen til PROFO Sunnmøre

PROFO Sunnmøre er en forholdsvis aktiv lokalforening. Vi deltar med liv og lyst i de forskjellige tiltak som foregår i regi av kreftforeningen, og i regi av oss selv.

Vi arrangerer jevnlig det vi kaller «Sosialkvelder» der vi inviterer til å møtes over en kopp kaffe og bakermester Walderhaugs fortreffelige kaker og wienerbrød, samt en god prat. Har vi et tema som er aktuelt så tar vi gjerne opp det. Og er det noen som har spørsmål om stort eller smått, så prøver vi å svare så godt vi kan der og da. Og er det noen som ønsker å melde seg inn i Prostatakreftforeningen, så ordner vi så gjerne det også.

Vi holder det vi kaller temamøter/temakvelder der vi inviterer forskjellige kapasiteter så sine felt til å holde foredrag for oss. De kan informere om nyvinninger på behandlingsområder for prostatakreft, eller om erfaringer innenfor selve sykdommen.

Ta gjerne kontakt med oss!

Kontaktinformasjon

Daniel Ask
Leder

Telefon: 92 01 29 93
E-post: sunnmoere@prostatakreft.no

Hvorfor bli medlem?

Ved å bli medlem støtter du Prostatakreftforeningens arbeid for et bedre tilbud innen diagnostisering, behandling og rehabilitering for alle som rammes av prostatakreft.

Bli medlem