PROFO Romerike

Velkommen til PROFO Romerike

PROFO Romerike er et lokallag i Prostatakreftforeningen, som igjen er en landsdekkende pasientforening tilsluttet Kreftforeningen. Vi dekker Øvre og Nedre Romerike.

PROFO Romerike er en lokal støttegruppe/medlemsforening for menn som har eller har hatt prostatakreft og for deres pårørende og nærstående.

I forbindelse med kreft melder deg seg ofte mange spørsmål om symptomer, diagnostisering, behandling, bivirkninger og livskvalitet. Gjennom våre møter, vårt informasjonsmateriell og vår kontakttelefon, kan du få råd og svar på mange spørsmål.

En annen av våre oppgaver i lokallaget er å informere om denne kreftformen som årlig rammer ca 5000 nordmenn. Prostatakreft har til nå vært en tabubelagt sykdom som det ikke snakkes mye om. Det er synd, fordi mer kunnskap og åpenhet er viktig for å oppdager kreft på et tidlig mulig stadium.

Mange menn er lite flinke til å gå regelmessig til lege. Symptomene på prostatakreft er ofte diffuse og vanskelig å tolke. Vi jobber derfor for økt informasjon, åpenhet og bevisthet i vår region.

Vi har selvsagt også mye informasjon om behandlingsformer og hjelp til å takle hverdagen før, under og etter behandling. Det kan være godt for din helse å bli endel av PROFO Romerike.

Ta kontakt med oss i dag!

Kontaktinformasjon

Ola Pramm
Leder

Telefon: 911 02 848
E-post: romerike@prostatakreft.no

Hvorfor bli medlem?

Ved å bli medlem støtter du Prostatakreftforeningens arbeid for et bedre tilbud innen diagnostisering, behandling og rehabilitering for alle som rammes av prostatakreft.

Bli medlem

Tipper du? Støtt da PROFO Romerike neste gang du leverer inn kupongen.

Vær med og støtt oss. Gi ditt bidrag til
org.nr. 994 675 575

Grasrotandelen_logo_RGB2-2-300x51