PROFO Ringerike/Hadeland

Velkommen til PROFO Ringerike/Hadeland

Det melder seg ofte mange spørsmål og nye utfordringer i hverdagen når man får diagnosen prostatakreft. Derfor kan det være nyttig å ha et lokalt nettverk hvor du kan hente informasjon, kunnskap, få støtte og utveksle erfaringer med andre som er i samme situasjon som deg.

dsc_8157

 

Bedre behandlingstilbud og bedre refusjonsordninger for medisiner og hjelpemidler er blant de sakene Prostatakreftforeningen ønsker å gjøre noe med.

Mange menn går for sent til lege. Noen reagerer raskt, mens andre ignorerer i forbausende lang tid meget sjenerende symptomer. Ved å øke menns kunnskap om tidlige symptomer på prostatakreft, er det å håpe at flere vil oppsøke lege og få en tidlig diagnose. Den erfaringsbaserte kunnskapen som Prostatakreftforeningens medlemmer har er av stor betydning!

 

 

Med prostatakreft melder det seg ofte både store og små spørsmål og nye utfordringer i hverdagen. Derfor kan det være nyttig å ha et lokalt nettverk hvor du kan hente informasjon, kunnskap, få støtte og utveksle erfaringer med andre som er i samme situasjon som deg selv.

Våre nære og kjære blir også berørt som pårørende. Derfor er Prostatakreftforeningen nasjonalt og lokalt også til for dere som er pårørende og partnere.

Ta kontakt med oss i dag!

Leder for Prostatakreftforeningen Ringerike/Hadeland er Sigurdur Helgi Jonsson
Tlf 90 64 91 82. e-post: sighelgi@hebb.no

Partnerkontakt er Berith Hafnor. Tlf 996 25 671. E-post: berit.hafnor@hebb.no

Styret 2018-19

Grasrotandelen

 

 

 

Kontaktinformasjon

Sigurdur Helgi Jonsson
Leder

Telefon: 90 64 91 82
E-post: ringerike-hadeland@prostatakreft.no

Hvorfor bli medlem?

Ved å bli medlem støtter du Prostatakreftforeningens arbeid for et bedre tilbud innen diagnostisering, behandling og rehabilitering for alle som rammes av prostatakreft.

Bli medlem

Tipper du? Støtt da PROFO Ringerike/Hadeland neste gang du leverer inn kupongen.

Vær med og støtt oss. Gi ditt bidrag til
org.nr. 912 687 295

Grasrotandelen_logo_RGB2-2-300x51