Nyheter

Kreftforeningens Vitensenter

Kreftforeningens åpnet 2. februar sitt Vitensenter i Kongens gate 6 – midt i Oslo sentrum. Den første utstillingen er om antibiotikaresistens. Senteret er det eneste i sitt slag i Europa. Målet er å skape nysgjerrighet og økt kunnskap om kroppens biologi, kreftforskning og teknologi, og passer best for ungdom og voksne. Vi lærer best når vi selv kan delta. Og gjennom utstillinger og interaktive installasjoner vil du bl.a. få svar på

 

  • Hvordan oppstår kreft?
  • Hva er fakta, hva er myter og hvordan kan moderne datateknologi hjelpe oss nå og i fremtiden?
  • Hvorfor er antibiotikaresistens en trussel på størrelse med miljøsaken?

 

Er du med i en forening, en organisasjon eller jobber du med nysgjerrige kolleger? Dere er hjertelig velkomne til gratis omvisning i Kreftforeningens Vitensenter for en lærerik opplevelse og litt faglig påfyll, enten på dag- eller kveldstid. Ta kontakt på post@kreftforeningen.no

 

Rimelig leie av lokaler

Ønsker du en spennende og annerledes ramme rundt ditt arrangement? Ser du etter et sted som utfordrer det etablerte og inspirerer til å tenke fremtidsrettet? Kreftforeningens Vitensenter egner seg godt til seminarer, frokostmøter eller debattkvelder og har meget konkurransedyktige priser.

Senteret er på ca. 600 kvadratmeter fordelt på to etasjer og er egnet til å huse arrangementer og mottagelser med mellom 20 og 220 mennesker. Vi tilbyr leie av teknisk utstyr og gode avtaler om bevertning. Les mer om muligheter og betingelser her. Leie av lokalet kan gjerne kombineres med omvisning.

 

Spennende arrangementer

Kreftforeningen arrangerer også spennende møter og seminarer og aktuelle temaer, alene og i samarbeid med andre. Se programmet og meld deg på her.

 

Er du fortsatt ikke overbevist? Les mer her http://kreftforeningen.no/vitensenter