PROFO Helgeland

Velkommen til PROFO Helgeland

 

Ved prostatakreft melder deg seg ofte både store og små spørsmål og nye utfordringer i hverdagen. Derfor kan det være nyttig å ha et lokalt nettverk hvor du kan hente informasjon, kunnskap, få støtte og utveksle erfaringer med andre som er i samme situasjon som deg.

 

Våre nære og kjære blir også berørt som pårørende. Derfor er Prostatakreftforeningen nasjonalt og lokalt også til for dere som er pårørende og partnere.

Ta kontakt med oss i dag!

 

Aktiviteter:

Profo Helgeland arrangerer møter for medlemmene i Mosjøen og Mo I Rana i høst.Det er planlagt et møte i måneden på hver plass.

Mosjøen: Torsdag den 7.september, torsdag den 5.oktober, torsdag den 9.november og torsdag den 14.desember. Møtene holdes på Frivillighetssentralen (tidligere Kippermoen Ungdomsskole) fra kl.11.00 – 14.00. Det er gode parkeringsmuligheter.

Mo I Rana: Tirsdag den 12.september, tirsdag den 3.oktober, tirsdag den 7.november og tirsdag den 12.desember. Alle dager fra kl.18.00 – 20.00. Møtene holdes på Frivillighetssentralen Sørlandsveien 62 Mo I Rana

Kontaktinformasjon

Dag Utnes
Leder

Telefon: 920 44 937
E-post: helgeland@prostatakreft.no

Hvorfor bli medlem?

Ved å bli medlem støtter du Prostatakreftforeningens arbeid for et bedre tilbud innen diagnostisering, behandling og rehabilitering for alle som rammes av prostatakreft.

Bli medlem

Tipper du? Støtt da PROFO Helgeland neste gang du leverer inn kupongen.

Vær med og støtt oss. Gi ditt bidrag til
org.nr. 994 069 268

Grasrotandelen_logo_RGB2-2-300x51