Støtt oss i kampen mot Norges hyppigste kreftform

Tor Heimdal ble operert i 2013 og strålebehandlet 35 ganger ila januar 2014. Senskadene har vært merkbare, og har vært krevende både å snakke om og å ta tak i. Ikke minst har det vært utfordrende å finne ut av at det faktisk finnes løsninger på noen av problemene.

I 2014 ble han medlem av Prostatakreftforeningen. Senskadene ble riktignok ikke borte, men opplevelsen av å ikke lenger være alene i situasjonen, i tillegg til å ha en kilde til informasjon, har betydd utrolig mye.

1 2016 ble 5118 norske menn rammet av prostatakreft og til tross for at dette er den kreftformen som rammer flest nordmenn er det fortsatt en underkommunisert sykdom.

Prostatakreftforeningen er her for DEG. Vår oppgave er å tørre å ta i de ubehagelig temaene og sørge for å sette fokus på både diagnostisering, behandling og livet etter behandling. Vårt mål er å være en arena for trygghet og samhold, og en kilde til informasjon for våre medlemmer.

Dersom du ønsker å bidra med en gave kan du benytte kontonummer 5081 08 74268.

Vær med og støtt oss i dette viktige arbeidet!

Månedsgiver

Støtt oss med et valgfritt beløp i måneden med avtalegiro eller faktura

Bli månedsgiver

Vipps

Støtt vårt viktige arbeid gjennom å gi en pengegave av valgfri størrelse til foreningen! Vipps et valgfritt beløp til #89475

Skattefradrag

Husk at du kan få skattefradrag om du oppgir ditt personnummer til sekretariatet på post@prostatakreft.no

Takk for at du støtter vårt arbeid!