PROFO Bergen

Velkommen til PROFO Bergen

Prostatakreftforeningen sentralt ble stiftet i 2003, og vårt lokallag ble til i mars 2004, og siden har vi hatt en god tilvekst av medlemmer både på landsbasis og lokalt. Det at vi blir flere medlemmer gjør oss mer synlig for samfunnet, og gjør det lettere å få gjenomslag for våre ønsker overfor myndighetene. På den måten kan vi hjelpe flere.

Bedre behandlingstilbud og bedre refusjonsordninger for medisiner og hjelpemidler er blant de sakene Prostatakreftforeningen ønsker å gjøre noe med.

Menn går ikke tidlig nok til lege. Noen reagerer raskt, mens andre ignorerer i forbausende lang tid meget sjenerende symptomer. Ved å øke menns kunnskap om tidlige symptomer på prostatakreft, er det å håpe at flere vil oppsøke lege og få en tidlig diagnose. Den erfaringsbaserte kunnskapen som Prostatakreftforeningens medlemmer har er av stor betydning!

Med prostatakreft melder det seg ofte både store og små spørsmål og nye utfordringer i hverdagen. Derfor kan det være nyttig å ha et lokalt nettverk hvor du kan hente informasjon, kunnskap, få støtte og utveksle erfaringer med andre som er i samme situasjon som deg selv.

Våre nære og kjære blir også berørt som pårørende. Derfor er Prostatakreftforeningen nasjonalt og lokalt også til for dere som er pårørende og partnere.

PROFO Bergen har en egen brosjyre, hvor du finner viktig informasjon om lokallaget.

 

Kontaktinformasjon

Bjørn Garlimo
Leder

Telefon: 93 06 34 52
E-post: bergen@prostatakreft.no

Hvorfor bli medlem?

Ved å bli medlem støtter du Prostatakreftforeningens arbeid for et bedre tilbud innen diagnostisering, behandling og rehabilitering for alle som rammes av prostatakreft.

Bli medlem

Grasrotandelen

Tipper du? Støtt da PROFO Bergen neste gang du leverer inn kupongen.

Vær med og støtt oss. Gi ditt bidrag til
org.nr. 994 443 925

Grasrotandelen_logo_RGB2-2-300x51